Sumana Gomas


සුමනා ගෝමස් ලංකාවේ අංක එකේ කාම ධෙනුව කිව්වට වැරද්දක් නැහැ. මෙයා වැඩිහිටියන්ට පමණයි චිත්‍රපට ගානක නිරුවතින් රඟපාලා තියනවා. ඒ විතරක් නෙමෙයි ඇඟේ නූල් පාටක් වත් නැතිව චායාරූප වලට පෙනිලා ඉඳල තියනවා. තව මෙයාගේ කකුල් දෙක පළල් කරගෙන් ඉන්න photos ත් තියනව.

Sexy Filmography
  1. ඇගේ වෛරය 2 (1997)
  2. ඇගේ වෛරය 3 (1998)
  3. රාගයේ උණුසුම (1997)
  4. කාම සූත්‍ර (2002)
  5. ඇගේ වෛරය 4 (2000)
  6. උණුසුම් රාත්‍රිය
  7. අක්කයි නංගියි
සුමනා ගෝමස් ගේ නිරුවත් චායාරූප පෙතනින් බලන්න...
http://lankaxactress.blogspot.ae/search/label/Sumana%20Gomas

3 comments:

  1. sexiest lady in universe

    ReplyDelete
  2. You are ablosloutly correct and she is the sexiest actress in Sri Lanka.

    Sumana Gomez Picture COllection

    ReplyDelete
  3. Sumana your beautiful and i like to see more of your hot images ok

    ReplyDelete

මොකද හිතෙන්නේ, වැඩේ හොඳනම් කමෙන්ට් එකක් දාලම යන්න හොඳේ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...